Utveckling och referensgrupp

Smak och matpreferenser är olika hos oss alla. För att du ska hitta tilltalande produkter i 24 Hour Meals sortiment arbetar vi aktivt med vårt utvecklingsarbete. Utvecklingen av 24 Hour Meals maträtter och mellanmål sker tillsammans med våra tillverkare, leverantörer och kunder. 

Vi är försvarsmaktens största leverantör av dygnsportioner. Våra svenska soldater äter ungefär 30-50 dygnsportioner i fält per år. Det finns dessutom soldater som äter dygnsportioner i upp till fyra månader i sträck under insats. I 24 Hour Meals utvecklingsarbete ingår därför en referensgrupp med militärer som får prova och tycka till om de nya rätterna innan vi stoppar dem i en dygns/stridsportion. Klart att soldaterna måste ha god och varierad mat. Och den variationen kommer också dig tillgodo.

Referensgruppen
24 Hour Meals referensgrupp är skapad i syfte att vara testpanel för nya maträtter och energiprodukter som ingår i Stridsportionen. Gruppen består av våra ambassadörer och militärer från olika förband i Försvarsmakten. Vi genomför outdoorevents som vandringar, paddlingar och skidturer, där du som deltagare får prova och tycka till om våra rätter och energiprodukter.

Vill du vara med i referensgruppen?
För att vara med i gruppen ser vi att du har ett genuint intresse för friluftsmat och olika energiprodukter. Syftet med gruppen är att snabba upp processen med att införa nya produkter i Stridsportionen och Dygnsportionen.

Låter det intressant? Maila Peter Brynger och berätta vad du kan bidra med, så får du veta mer.