Close
(0) varor
Din varukorg är tom.
Alla Kategorier
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Om oss

  I vårt sortiment hittar du måltider för frukost, lunch och middag samt mellanmål. När du är ute i naturen behöver du mat och dryck precis som vanligt men du behöver mer energi när du är fysiskt aktiv. Våra produkter fungerar oavsett om du ska jaga, fiska, vandra, cykla, paddla eller bara uppleva naturen på nära håll.  

  Ett brett sortiment av frystorkade rätter och färdiga rätter i mjukkonserv
  I 24 Hour Meals sortiment hittar du både frystorkade rätter och färdiga rätter i mjukkonserv. Du som vill att packningen ska väga så lite som möjligt, och har tillgång till färskt vatten kan välja frystorkade rätter. För dig som inte är beroende av att ha en lätt packning, eller har begränsad tillgång till färskt vatten, passar våra mjukkonserver perfekt.

  För Försvarsmakten, privatpersoner och äventyrare
  24 Hour Meals produkter används av många jorden runt. Via NATO Support and Procurement Agency, NSPA, levererar vi stridsportioner till ett flertal länders försvarsmakter. Vi levererar dygnsportioner åt hjälparbetare och militär i katastrofområden. Våra mjukkonserver och frystorkade rätter packas med på månadslånga expeditioner med äventyrare och i ryggsäcken på dagsvandringar. Med ett brett sortiment av goda måltider för frukost, lunch och middag finns det en rätt som passar alla oavsett naturupplevelsen. 

  Visste du att
  Samtliga produkter är framtagna med våra svenska soldater i fokus. Maträtterna och energiprodukterna ska vara enkla att bära med sig och äta utomhus. De ska ha rätt energiinnehåll för att behålla fokus och fylla på depåerna. Alla produkter ska smaka riktigt bra. En soldat är inte kräsen men är värd det bästa.

  Smaklig måltid!