• Hem
  • Ambassadörer

Ambassadörer

Ambassadörens roll är att bidra med sin erfarenhet och kunskap i utvecklingen av 24 Hour Meals mat- och energiprodukter. Ambassadören deltar även i olika events och marknadsföringsuppdrag. För oss är det viktigt att ambassadören delar våra värderingar och mål som företag eftersom han eller hon är en del av vårt "ansikte" utåt.

Sören Kjellkvist

Sedan ett par år tillbaka är Sören Kjellkvist en av 24 HourMeals ambassadörer. Sören är en sann äventyrare som också driver välgörenhetsprojeket Äventyrliga dagen. "Meningen med livet varierar under olika livsfaser och man finner den genom att hitta sin egen sanna identitet. Vandra, jaga och fiska i vildmarken blir idag min mening med livet". 

Äventyrliga dagen 

Äventyrliga dagens syfte är att ta med ungdomar, som på något sätt har eller haft en tuff och kämpig vardag, ut i naturen på ett äventyr som sträcker sig över ett helt dygn. Sören vill skapa ett bestående minne och ge dessa ungdomar en insyn i den frihet och lyckokänsla som friluftslivet erbjuder samt en inkörsport för att själva komma igång med sitt eget friluftsliv. Äventyrliga dagen vänder sig till ungdomar mellan 15-25 år som behöver inspiration, motivation eller kanske en andningspaus från sin livssituation. 

Läs mer om Sören Kjellkvist och Äventyrliga dagen här (länk till https://sorenkjellkvist.se/) 

soren-kjellkvist.png.png